R.·. L.·. IOD DEL MARESME

COM SER MAÇÓ

La maçoneria que practica la Lògia Iod del Maresme és liberal i adogmàtica, admet homes i dones indistintament de la seva condició, posició social, edat o religió. Són els principis i valors de la persona el que ens uneix.

¿Quins requisits previs haig de tenir per entrar a la maçoneria?

  1. Per ser maçó has de ser major d’edat.
  2. Per ser maçó NO pots ser o haver estat membre d’organitzacions que promouen idees xenòfobes i discriminatòries, sigui per raons polítiques, idees filosòfiques, raça, sexe, religió o altres similars a les raons enumerades.
  3. Per ser maçó has de ser una persona lliure i sense antecedents penals.
  4. Per ser maçó has de tenir un comportament social just i guanyar-te la vida de forma honrada.
  5. Per ser maçó has de ser una persona tolerant i de bons costums.
  6. Per ser maçó, membre de Iod del Maresme, és convenient ser resident al Maresme, Barcelona o comarques. Representem la Francmaçoneria a Mataró i El Maresme, i ens reunim a Barcelona.

 Els maçons no podem convidar ningú a formar part de la nostra fraternitat.  Conseqüents amb els nostres ideals, ha de ser la persona lliure la que sentí l’interès per la francmaçoneria i s’apropi a ella.

“Moltes persones voldrien ser maçons però esperen a ser convidats i això NO passarà en realitat. Son ells que han de donar el primer pas si tenen l’oportunitat.”

Si reuneixes aquests requisits i consideres que ets una persona que pots optar a formar part de la nostra lògia pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari: